Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 13 éves lányba, én fiú vagyok és 14 éves. Szerintetek jó ötlet? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek jó ötlet ha elmondom a haveroknak hogy mondják el a lánynak hogy szeretem? Nagyon félős vagyok, az a baj.2016. márc. 10. 15:48
11/15 A kérdező kommentje:
Azt fogom csinálni hogy írok szerelmes levelet neki, és a suliban a padjába vagy a táskájába vagy valahova belerakom. De a nevemet persze nem írom rá!
2016. márc. 11. 19:57
12/15 A kérdező kommentje:
Na megtudta. Most már szóba se áll velem :'(
2016. márc. 24. 10:59
13/15 anonim válasza:
Ez kezdetnek jó, otthon ábrándozik rólad, ezt egy kicsit szégyelli és azért nem áll szóba, mert el akar bújni, ha meglát. Meg kell hódítani- apró lépésekben.
14/15 anonim válasza:
Jaj kislányom, légy már férfi. Hol a tököd?
15/15 A kérdező kommentje:
Na szerencsére túltettem rajtam magam rajta és jött egy sokkal jobb lány és én is szeretem őt és ő is engem és együtt vagyunk :D <3
2016. jún. 17. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!