Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a barátom öccsébe. Mit tegyek?
Nos, ott kezdődik az egész, hogy mikor először találkoztam a barátom családjával (felvitt a lakásukra). A szülei nagyon kedvesek és aranyosak velem, megszerettek. De ott van a barátom öccse, aki... húúú, überjól néz ki, aranyosan tud nézni és kedvesebb velem, mint a barátom (ezt nem úgy kell értelmezni, hogy a barátom bánt vagy ilyesmi, csak sokkal többet segít, udvariasabb), ráadásul okosabb is. Szerelem volt első látásra. Nagyon csábító a viselkedése és a külseje is egyaránt, és már egyre többet is beszélünk. Egyszerűen csak rá gondolok. Tudom, nem szép dolog, hogy nem vagyok hű a barátomhoz, de nem tudok a szívemnek parancsolni.
Mihez kezdjek? Hogyan szakítsak a barátommal és hogy valljam be az öccsének, hogy teljesen belézúgtam?
Normális válaszokat kérek!
16/L
(Plusz infó: a barátom 20, az öccse 18)
Segítséget szeretnél?
Tessék leírom a gerinces választ a kérdésedre.
Szakíts a barátoddal, tarts magad távol tőle és a családjától, két évig még rá se nézz a férfiakra és tanulj, művelődj sokat, hogy valamire való nő váljon belőled, és ne merülj el a 21.szd kitermelt k**va tömegében, ami jelen van.
Vigyázz, anyukájára azért ne menj rá...
Én inkább kiszállnék a helyzetből. Nem korrekt sem a barátoddal, sem pedig az öccsével szemben. Kettejük közé és a családjukba szép árkot tudsz ásni, nagy családi vitával... És nem hinném, hogy egy ilyen virágról-virágra szállós mutatvány után tárt karokkal fogadna bárki is, már ha öcsi gerinctelen és egyáltalán összejön veled. Mert nekem eszembe sem jutna összejönni húgom pasijával és szerintem neki sincsenek ilyen tervei. És egy ilyen húzás után okkal aggatnának rád mindenféle jelzőt, nekem kapásból a kérdés olvasása közben a legősibb szakma jutott eszembe rólad... Legyél okos és inkább szakíts a barátoddal.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!