Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a barátom öccsébe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos, ott kezdődik az egész, hogy mikor először találkoztam a barátom családjával (felvitt a lakásukra). A szülei nagyon kedvesek és aranyosak velem, megszerettek. De ott van a barátom öccse, aki... húúú, überjól néz ki, aranyosan tud nézni és kedvesebb velem, mint a barátom (ezt nem úgy kell értelmezni, hogy a barátom bánt vagy ilyesmi, csak sokkal többet segít, udvariasabb), ráadásul okosabb is. Szerelem volt első látásra. Nagyon csábító a viselkedése és a külseje is egyaránt, és már egyre többet is beszélünk. Egyszerűen csak rá gondolok. Tudom, nem szép dolog, hogy nem vagyok hű a barátomhoz, de nem tudok a szívemnek parancsolni.

Mihez kezdjek? Hogyan szakítsak a barátommal és hogy valljam be az öccsének, hogy teljesen belézúgtam?

Normális válaszokat kérek!

16/L

(Plusz infó: a barátom 20, az öccse 18)

2020. nov. 30. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
csináljátok hármasban!
2020. nov. 30. 23:07
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, szegénykém,olvasom a válaszokat, és tudom,hogy rosszulesik, és hogy neked nem ez volt a szándékod, hanem ilyenek a hormonok, érzések, ami ellen nem sokat lehet tenni.

Most is elég kellemetlen szituációt okozott.

Gondolom,te is tudod,hogy ez egy nehéz,rossz helyzet.

Pár válaszoló már értelmesen leírta,hogy egyik fiúval se lenne jó továbbra, ha a 20 éves barátoddal lennél, miközben már másba vagy szerelmes....nem ezt érdemli a barátod :(

Az öccse pedig(figyelj, én is kedvet kaptam hozzá 🤭) aki nyilván szereti a testvérét, és nem véletlenül kedves, udvarias, szépen nevelték a szülei... szerintem nem tenné meg, azt,hogy összejön veled a közeljövőben. Se akkor,ha te szakítassz a barátoddal, mert akkor te vagy a rossz,az ő szemében is,te ártottál a bátyjának ezzel a szakítással. Viszont ha a barátod szakítana veled, akkor se jönne veled össze,mivel hát,a bátyjával jártál.

Hacsak nem örülten szerelmes beléd, és kockáztatná a családi nyugijukat.

Nem szép helyzet,amibe belekerültél,de én nem ítéllek el, mert ha ilyen rossz szituba nem is,de hasonlóba már biztos kerültem, csupán azért mert tini vagyok, és vonzanak a jóképű pasik😁

Szóval, igazuk lehetne az előző válaszolók rossz hangnemének is, de lehetnének kicsit emberségesebbek is.

2020. dec. 1. 07:04
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
Mi köze van ennek a k.rvákhoz? A kérdező SZERELMES lett a barátja öccsébe, amiről tulajdonképpen nem tehet, ha csak a puncija viszketne, nem lenne ekkora gondban, mert nem kötnék érzelmek a másik sráchoz.
2020. dec. 1. 08:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el mindkettőt
2020. dec. 1. 14:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy szerelmes lett, bár a kedvesség és a kinézet miatt simán lehet csak fellángolás is. És maga a gondolat sem túl erkölcsös, hogy a bátyót dobja az öcsiért... Meg lehet kövezni, de elég aljas húzás lenne a barátoddal szemben. És lehet valamit érzel, de legalább tiszteletből hagyjad a két srácot békén.
2020. dec. 1. 17:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts a barátoddal, mert nem szereted, de ne próbálkozz be az öccsénél, mert nagyon gáz lenne. Hidd el, hogy el fog múlni, amit érzel, és találsz majd másik srácot.
2020. dec. 2. 12:59
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

4# SÍROK 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kérdező! Azóta apjuk meg volt?

2020. dec. 11. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
örülök hogy tetszett :D
2020. dec. 11. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tennéd, ha szakítanál a barátoddal, viszont az öccsét is hagyd békén!
2020. dec. 18. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!