Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a legjobb barátom (20 éve barátok vagyunk) barátnőjébe. Mit tegyek?
Szóóóval a haverom éjjel-nappal bulizik a b.nője meg inkább az a csendesebb,okosabb,dögösebb ,,típus"
A barátnőjével én állandóan beszélek,hogyha valami bántja őt amit a haveromnak valami okból fogva nem mondana el az nekem elmondja meg stb....
A haverommal 1,5 hónapja járnak én a lányt egy durva 1-2 éve ismerem.Nekem első látásra szerelem volt, neki meg nem tudom mivelhogy a haverom előbb vallot neki mint én. A haverom nem 1x sem 2x megcsalta (nyilván bulikban meg az egyetemen is láttam már nem egy csajjal) és erről a b.nője nem tud.
Ahhoz hogy meghódítsam a lányt nekem nem az lenne a célom ,hogy a haveromat bemocskoljam.
Hogyha elmondom a lánynak a haverom összes bűnét akkor valószínűleg szakítani fognak
(A haverom gyűlölni fog a lány szerintem meg elérhetőbb lész. De az is benne van a pakliban hogy ő fog rám startolni mert, meg mielőtt összejöttek volna 1x-2x kavartunk.
Nyilván amit mindenki már most ír az ez;
,,Engedd el barátként tekint rád!"
De ezzel az a probléma ,hogy
1. Nem 1x próbáltam már elfelejteni.
2. Nem 1 olyan még mindig szoros kapcsolatot ismerek/látok amik barátságból alakultak ki.
Az értelmes válaszokat köszönöm!
24 éves fiú
Akármennyire "szerelmes" vagy ebbe a lanyba, egyet sose felejts el, barat parjara nem hajtunk ra pláne nem jövünk ossze velük.Csaj lehet bármennyi, meglehet, hogy barat is, de igaz barat az nagyon ritka pláne ennyi even at.
En átgondolnam, hogy megéri e eldobni a legjobb barátom egy lany miatt aki történetesen az o barátnője, es lehet ha jartok is majd par hónapig csak, sose tudni. Na megérte?
24 evesen nem ferfi vagy mar elvileg?
Nem ertem, mar lassan a 35 evesek is fiunak/lanynak nevezik magukat...
Amugy semmi közöd a kapcsolatukhoz, eleg patkany dolog lenne bekavarni.
Keress magadnak valaki mast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!