Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » El kéne mondjam a szerelmemnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne mondjam a szerelmemnek, hogy egy fél éve nyomult rám egy másik fiú, hogyha már nem teszi, de az a másik fiú nagyon jó barátom?

Figyelt kérdés
Mindjárt két éve leszek együtt a barátommal, és ősszel kezdtem a 9.et, amikor összebarátkoztam egy osztálytársammal, s úgy éreztem hogy kissé nyomul rám. A barátomnak nem szóltam a nyomulásról, próbáltam figyelmen kívül hagyni. Kicsit emészt emiatt a bűntudat, mert amikor az az osztálytarsam pl elég hosszan megölelt meg egyszer megpuszilt, akkor hagytam, annak ellenére hogy kicsit zavart. Én nem érzek semmit sem iránta természetesen...már kb egy fel eve nem is nyomul. Szerintetek el kell mondjam akkor ezt így a barátomnak?
2020. aug. 4. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ha azóta nem nyomult, akkor nem érdemes ezt nagyon komolyan megemlíteni mert csak felesleges feszültség lenne miatta, főleg ha még zavart is téged.

Ha a barátod nagyon féltékeny típus akkor eléggé rossz lenne emiatt akár vitázni...

20/L

2020. aug. 4. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
na várjál.. fél éve nem nyomul rád, de elötte nyomult és most akarod neki elmondani?
2020. aug. 4. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mostmár fölösleges elmondanod, akkor kellett volna.
2020. aug. 5. 01:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van:// köszönöm!
2020. aug. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!