Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek ha kapnátok egy sráctól egy saját költeményű szerelmes verset?
Figyelt kérdés
Lányok, ti örülnétek vagy milyen érzés fogna el titeket, ha egy srác írna nektek egy saját szerelmes verset? Nem túl nyomulós, teli dícséréssel vagy érzelem kinyílvánítással. Van benne a felsoroltak, de szolid visszafogottabbra gondolok. Elsősorban úgy a 18 feletti korosztályra gondolok van inkább felette!
Zárójeles megjegyzés, nem vagyunk együtt
2020. dec. 10. 19:17
11/13 anonim válasza:
A lényeg hogy ne legyen túl nyálas,és legyen kissé humoros. Nekem egyszer-kétszer vált be,amit írtam, de jelenleg már semelyik csajjal nem vagyok együtt.
12/13 anonim válasza:
Ha formailag és tartalmilag is szép, akkor igen. Viszont ha egy hatásvadász, kínrímekkel teli, tartalmatlan "vers" lenne, az már annyira nem tetszene.
Azt mindenesetre értékelném, hogy a fiú dolgozott ezért.
13/13 anonim válasza:
Ha volna benne kellő költői fogalom, nem pedig csak egy hízelgés akkor elfogadnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!