Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túl lépni az egyik exemen, mit tegyek? (bővebben lent)
így nem lehet hozzáállni, hogy mi van akkor, ha épp miatta szalasztod el a nagy ő-t! és mi van, ha sosem találod meg? vagy épp az, akivel emiatt nem jöttél össze, ő lett volna az?
gondolom még fiatal vagy, nem számít, ha nem passzoltok annyira, valszeg nem életed párjával jössz össze ;)
szakítani meg ilyen, általában fájdalommal jár, de ha valakivel szakítasz, akkor azért magaddal foglalkozz jobban, hogy utána helyrejöjj. nem ismered a másik felet, lehet, hogy 3 nap múlva már a másik csajra startol rá, te meg őt sajnáltad volna?
Nincs igazi, ez csak egy kifogás, hogy az életük szerencsétlenségeit valakire kenni lehessen. Még tapasztalatlan vagy, majd megérted később.
Ha ennyire feszengsz, akkor úgy jössz valakivel össze, hogy nem is akarsz összejönni. Akkor meg mi értelme? Minek vagy kapcsolatban, ha közben attól rettegsz hogy lesz jobb és elszalasztod? Ez elképesztően tiszteletlen a másikkal szemben és nem kicsit önző is.
Hagyd még szerintem a kapcsolatokat, mert nem csak magadnak, de a másik félnek is ártasz. Fiatal vagy még, tisztázd le mit vársz egy kapcsolattól, hogyan akarod érezni magad a partnereddel, hogyan akarod hogy kinézzen ez az egész. Ha összejönnél valakivel, kérdezd meg magadtól miért akarod? Azért mert tényleg érzek iránta komolyabbat és jól érzem magam vele, vagy csak mindenki más körülöttem kapcsolatban van és nekem is hiányzik a szeretet, a figyelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!