Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy el tudjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fönök2.0 kérdése:

Mit tegyek hogy el tudjam felejteni?

Figyelt kérdés
Ma 4 honapja szakitott velem a baratnom rengeteg ido telt el nem beszeltunk nem tartjuk a kapcsolatot de lattom sokszor inst/face kepeket minden ,folyton a fejemben van egyfolytaban ra gondolok probaltam lekotni a figyelmem elkezdeni edzeni baratokra/tanulasra odafigyelni de semmi nem segit hogy felejtsek s ugyanugy erzek meg mindig iranta ,ossze vagyok torve ,mit tudjak csinalni hogy muljon mar ez az egesz?

2020. dec. 4. 18:47
 1/9 anonim válasza:
100%
Egyszerű letiltod mindenütt, összes közös képet törölsz,és végül kerülöd a társaságát plusz ne tarts ilyen visszaemlékező estéket hogy milyen jó volt vele stb. Nekem nemrég így sikerült. Szurkolok.❤️
2020. dec. 4. 19:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Probalom felejteni nem is lattam azota de letiltani valamiert nem tudom, visszont orulok neki hogy te tulestel mar rajta🤗
2020. dec. 4. 19:20
 3/9 anonim válasza:
100%

Huu hát nekem is volt hasonló. Nyilván mondani könnyebb, mint tényleg cselekedni de nekem ezek váltak be:

1) ne nézegesd a képeit instán meg hasonló oldalakon, a közös képeket én nem feltétlen törölném ki, mert egyszer, ha idősebb leszel még lehet jó lesz visszaemlékezni

2) Ismerj meg új embereket, akár lányokat is, mert mindennek a vége egy új kezdet eleje

3) ne nézz romantikus filmeket (bár gondolom fiúként nem nagyon szoktál), nézz inkább olyat, ahol kinevetik a romantikát, hátha jobban érzed magad tőle

Remélem tudtam segíteni és sok sikert<3

2020. dec. 4. 20:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Hat esku nemtudom ki vagy de feldobtad a kedvem😅

Nem nezegetnem en csak na az a baj minden az arcomba nyomja ha kepe van fent s az ismerosok is fel fel emlegetik

De en is remelem neked is tobb szerencsed lesz a tovabbiakban s nem kell tobb ilyen helyzetet atelned💋

2020. dec. 4. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:

En majdnem 1 eve gondolok ugyanarra a lanyra, tudom hogy ez igy nincs jol es meg kene oldanom valahogy de nem megy :D

Sok sikert haver

2020. dec. 4. 21:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Ha te vagy aki feljebb is irt akkor probald meg amit tanacsoltal ,mert az nem buli most mondhatnam en is hogy fel a fejjel meg hogy jon majd mas sok lany van meg de ugyanolyan szar helyzetbe vagyok s ugyanugy nem azt csinalom amit irok,

Tarts ki jon majd mas😉 Fogjad 👑 probald elfelejteni nem erdemelt meg

2020. dec. 4. 21:09
 7/9 anonim válasza:
100%

3-as vagyok, örülök ha felvidítottalak és neked is sok szerencsét a továbbiakban🥰

remélem találsz olyan lányt aki miatt már nem kell szomorkodnod, sok puszii💕

2020. dec. 4. 21:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudod 7(3) ha mar ennyire jol biztasuk egymast megfogadom a 3.-valaszod 2.-tanacsat s esetleg egy snap/insta?🥺
2020. dec. 4. 21:23
 9/9 anonim válasza:
írtam privit:)
2020. dec. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!