Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy el tudjam felejteni?
Huu hát nekem is volt hasonló. Nyilván mondani könnyebb, mint tényleg cselekedni de nekem ezek váltak be:
1) ne nézegesd a képeit instán meg hasonló oldalakon, a közös képeket én nem feltétlen törölném ki, mert egyszer, ha idősebb leszel még lehet jó lesz visszaemlékezni
2) Ismerj meg új embereket, akár lányokat is, mert mindennek a vége egy új kezdet eleje
3) ne nézz romantikus filmeket (bár gondolom fiúként nem nagyon szoktál), nézz inkább olyat, ahol kinevetik a romantikát, hátha jobban érzed magad tőle
Remélem tudtam segíteni és sok sikert<3
Hat esku nemtudom ki vagy de feldobtad a kedvem😅
Nem nezegetnem en csak na az a baj minden az arcomba nyomja ha kepe van fent s az ismerosok is fel fel emlegetik
De en is remelem neked is tobb szerencsed lesz a tovabbiakban s nem kell tobb ilyen helyzetet atelned💋

En majdnem 1 eve gondolok ugyanarra a lanyra, tudom hogy ez igy nincs jol es meg kene oldanom valahogy de nem megy :D
Sok sikert haver
Ha te vagy aki feljebb is irt akkor probald meg amit tanacsoltal ,mert az nem buli most mondhatnam en is hogy fel a fejjel meg hogy jon majd mas sok lany van meg de ugyanolyan szar helyzetbe vagyok s ugyanugy nem azt csinalom amit irok,
Tarts ki jon majd mas😉 Fogjad 👑 probald elfelejteni nem erdemelt meg
3-as vagyok, örülök ha felvidítottalak és neked is sok szerencsét a továbbiakban🥰
remélem találsz olyan lányt aki miatt már nem kell szomorkodnod, sok puszii💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!