Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felejteni?
Lehet nem is felejteni, inkabb csak nem ezen ragodni minden egyes nap.
2 eve kezdodott minden.
Megismertem egy fiut, akit nagyon nagyon megszerettem.
Az eletemnel jobban szeretem mai napig pedig mar 1 eve nincs koztunk semmi.Nyaron kavartunk de azt nem is szamitom bele... De teljesen komolyra forditva a szot,ellehet felejteni egy olyan embert akitol nem tudsz elszakadni egyszeruen?
Ebbol nem latok kiutat, es egyre inkabb eszem magam miatta... Koszonom a valaszokat barmit elfogadok.
Szia!
Elfelejteni nem tudod, csak tovább tudsz lépni.
Én tavaly nyáron léptem tovább egy fiún, akivel még általánosban kezdődött a történetünk.
Kb 3 évig folyamatosan sírtam és ki voltam akadva.
Részletesen nem írnám itt le a dolgot, ha nem baj.
Lényeg, hogy csak tovább lépni tudsz. És idővel csak egy emlék marad,de nem fogod elfelejteni teljesen.
3 év 8 hónapot jártam egy lánnyal, nagyon nagy szerelem volt az elején köztünk, a végén még nálam is. Rengeteg közös programunk volt, közös baráti kör, hobbi stb, tényleg lehetett volna a halálig tartó szép szerelem az egész. Az utolsó két hónap tragikusan rossz volt, sírógörccs volt rajtam, rohamhoz hasonló viselkedésem volt. Többször beszéltünk vele erről, direkt akarta higy én szakítsak gyáva volt ő ahhoz. 2 hónap szenvedés után megtettem.
Utána két hét letargia, mintha meg sem történt volna csak egy emlék volt, de minden nap depresszív hangulatba tudtam jönni ha csak kicsit is kihagytam.
Két hét után "találkoztam" egy lánnyal aki szintén nem rég szakításból jött ki, neki én nagy ő voltam, én nekem semmilyen szinten nem jött be de bele menekültem hogy ez majd felejtet. Pszichésen se volt komplett a csaj de elvoltunk nap közben jó volt kivel lenni. Amint hazaértem napról napra rosszabb lett a hangulatom még ezek ellenére is. Kb. egy hónap és egy kicsi után kidobtam az életemből mielőtt olyat teszek vele amivel később megbánthatnám. Két és fél hónap alatt nem javult a közérzetem, az előző kapcsolat járt a fejemben csak,annak ellenére hogy utólag rájöttem hogy az eltelt 4 évben nem volt semmi jó számomra, csak elvakult voltam. Megkellett találnom önmagam, mint említettem közös volt a baráti kör amiből a szakítás után én kiszorultam, habár még elmomdták hogy egy másik fiú miatt lett mindennek vége. Tehát ott voltam minden nélkül. És magamra találtam. Letettem az egyetemet, koncertekre jártam, ismerkedtem stb. Megismertem a mostani baratnőmet akivel tényleg minden klappol. Pozitívan jöttem ki. És én ezen 21-22 évesen mentem át tehát van bőven időd.
Mi a tanulság? Találd meg a belső békéd. Azt az éned amit szeretsz, amivel akkor is elvagy ha nincs senki körülötted. Utána minden egy emlék lesz. Vagy jó vagy rossz? Én őszintén kidobtam a kukába a 4 év emléket, így semleges maradt bennem az egész.
Köszönöm szépen a válaszokat. Jól esik hogy nem vagyunk egyedül ezzel.
Egyébként utolsó, külön köszönöm a történeted mert a saját kis történetemre emlékeztet.
Én is máshoz szaladtam felejtés reményében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!