Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom el felejteni. Valaki?
Nem tudom el felejteni. Majd nem 2 éve mondta h van valakije és hogy felejtsemel. Akkor nagyon szomorú voltam. Megpobáltam elfeledni és úgy tűnt sikerül. Egyre kevesebbet gondoltam rá. De mostanában mindig őt nézem ő jut az eszembe mikor meghallok egy zenét vagy látok egy képet.
Amikor meglátom csak úgy elkezdet verni a szívem. Be ugrik az a pillanat mikor monta hogy van valakije. Szóval segítsen valaki. Fö ként lányok de fiuk is. Köszi
Gyűlölködéssel hagyatok kérlek.
16/L
Helyesírási hibákért bocsi.
Én nem értem ezen az oldalon miért nem a kérdésre válaszolnak sokan. A helyesírási hibák okát senki sem tudhatja. Bármi lehet a háttérben, miért kell ezért bántani bárkit is? Az én fiam a mai napig nem tud helyesen írni (21 éves), mert nem jó a hallása. Nem nagyothalló, csak nem érzékeli a szavak közötti különbséget, nem hallja a rövid és hosszú magán-, vagy mássalhangzók közötti különbözőséget. Voltunk vizsgálatokon, és ez megállapították, próbáltuk fejleszteni, hiába. Mindegy.
A kérdésre visszatérve. Sajnos nem tudsz mit tenni, csak úgy tudnád elfelejteni, ha nem látnád soha, nem tudnál róla semmit. Akkor talán egyszer.
1. / 2.: Jaaa hogy ti FB-n csajoztok. :D Így már értem. Csak mert nekem nem rémlik egy bnőm se akiről különösebben hamar kiderült volna hogy mennyire gépel pontosan / ír helyesen. :D De hát na...
Persze lehetne azt mondani hogy ez a mércéje az intelligenciának de tekintettel arra hogy ti segg hülyék vagytok ez már meg is dőlt. Kösz a játékot vicces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!