Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kellett mennie külföldre, el fog felejteni?
Ja es azt irta, hogy en leszek a legkulonlegesebb lany az eleteben stb., dehat en voltam neki az elso, szoval ez igy picit furan hangzik. Miota visszament mar nem is beszelunk annyit, probaljuk fenntartani a beszelgetest de minden nap szerintem nem lehet beszelni... az idoelteres miatt sem, meg egy ido utan ellaposodik, hogy minden nap ugyanarrol beszelunk.. (hogy vagy, mit ettel, jol aludtal? Stb.
Lehet, hogy tobbet nem irok neki inkabb, es nem valszolok neki.. igy konnyebb lenne elfelejteni
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, a távkapcsolatok nagyon nehezek. Ritka, hogy túléli a kapcsolat a távolságot, és az is csak akkor ha belátható időn belül van olyan terv, hogy megint láthatjátok egymást. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, úgy éltük túl, hogy arra fókuszáltunk, hogy megteremtsük annak az esélyét, hogy együtt lehessünk. Most együtt élünk külföldön boldogan.
Szóval szerintem, ha van esély arra, hogy rendszeresen találkozzatok és reális időn belül együtt épithessétek fel az életeteket (és ami a legfontosabb, hogy efelől mindketten 100%-ig komolyak vagytok) akkor megéri fenntartani a kapcsolatot, mert lehet hogy tényleg ő az igazi...mert ugye az igazi nem csak a szomszéd utcában lakhat.
Viszont ha úgy gondolod, hogy ez soha nem igazán fog megtörténni akkor lehet, hogy jobb megszakitani a kapcsolatot mielőtt valaki megsérül lelkileg még jobban.
Szerintem ez a történet 3 féle lefolyású lehet.
1. Vársz rá és lehet hogy olyan erős a "kapocs" köztetek hogy mindezek után újra együtt lesztek.
2. Hamar el fogjátok felejteni egymást és mindenki mással lesz boldog.
3. Később amikor már sok mindent megéltetek egymás nélkül az élet mégis közelebb hoz titeket egymáshoz és újra szerelmesek lesztek.
Sajnos a távolság szétszakítja az embereket DE nem ti lennétek az első esetek akik kibírnák ezt. Ha igazán kedvelitek egymást akkor kitartotok egymás mellett.
Az hogy nem írsz vissza neki az szerintem nem fog működni, mivel ha tényleg nagyon kedveled akkor nem fogos bírni hogy ne írj. DE a srácot is nagyon megbánthatód.
Szerintem az első lépés az lenne, hogy beszélsz vele erről a dologról. Együtt ki tudjátok találni hogy mi legyen...együtt könnyebb :) És egyúttal tisztázhatjátok a köztetek lévő kapcsolatot is.
Remélem tudtam segíteni!
Nagyon koszonom minkettotoknek! :)
En is abban remenykedek, hogy kesobb ujra osszehoz minket a sors .... nekem o picit komolytalannak tunik, fiatal meg nagyon. tobbszor is mondta, hogy vissza akar jonni magyarorszagra, es hogy barcsak ide szuletett volna mert akkor egyutt elhetnenk. De az a baj, hogy a koreaiak szeretnek tulozni es igergetni. Nekem sok baratom volt mar, de o annyira kulonleges volt, minden elvarasomnak megfelel, hihetetlenul udvarias es vicces srac. Es meg jol is nez ki. Senkit nem fogok talalni aki ilyen... es azt mondta hogy en is “tokeletes” voltam neki :( ha tenyleg szeretne akkor visszajonne kesobb europaba. De naluk a tarsadalmi elvarasok is nagyon erosen befolyasoljak a donteseiket, tehat valoszinu koreai leanyzoval fog osszejonni.
Soha ne add fel a reménykedést! :)
DE ami nagyon fontos, hogy közben éld az életedet!
(ez az élet másmilyen területeire is igaz)
A legjobbakat kívánom neked!!
Soha ne add fel a reménykedést! :)
DE ami nagyon fontos, hogy közben éld az életedet!
(ez az élet másmilyen területeire is igaz)
A legjobbakat kívánom neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!