Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok felejteni, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok felejteni, nem tudom mit érzek. Hasonló cipőben járók, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2019 nyarán egy hosszabb utazáson megismerkedtem egy fiúval, akivel először jóban lettünk csak barátként, aztán egyre többet voltunk együtt, hülyéskedtünk, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Aztán az egyik estén szülinapot ünnepeltünk, ő is ott volt és egy kicsit ittunk. Az este végére ő már kicsit részeg volt és egyszercsak lekapott. Nagyom meglepődtem, nem is tartott sokáig mert ott volt körülöttünk több barát meg az öcsém és a barátai is, de én azóta mégse tudom kiverni őt a fejemből. Az este után még 4 napot töltöttünk ott, az estét követő két napon eléggé furcsán viselkedett, távolságtartó lett, mikor egy társaságban voltunk kerülte is a tekintetem, de aztán ez az utolsó 2 napra rendeződött és olyan volt minden mint előtte. Aztán utolsó napunkon elbúcsuztunk, azóta nem is beszéltünk, az összes kapcsolat annyi hogy snapen streakelünk (tudom , hülyeség, de csak így tudhatok róla pár dolgot legalább).

Nem tudom elfelejteni, minden nap gondolok rá, ha szerelmeseket látok állandóan az ugrik be hogy mi milyenek lennénk együtt és mikor már kicsit javulna a helyzet akkor biztos vele álmodok, vagy valaki szóba hozza és újra visszatér a hiánya. Jövő nyáron lehet megint együtt tudunk tölteni egy kis időt, de nem merek reménykedni, hogy lehet köztünk több is mert nagy pofáraesés lenne. Tudnátok adni valami tanácsot, hogy hogy felejthetném el őt? Tudom hogy hosszú lett, hálásan köszönöm, ha elolvassátok.

18/l

2020. jan. 7. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért akarod elfelejteni. Valószínűleg azért nem akarsz reménykedni, mert már csalódtál. De gondolj bele, ha mindig minden kapcsolatot a múltban tapasztalt csalódásokra építenénk, akkor elzárkóznánk mindenkitől. A múltat el kell engedni és kész.

Szerintem ne akard elfelejteni. Legyél vele továbbra is barátságos és jófej, mint eddig. De szerintem ne erőltess semmit, a fiútól illik kezdeményezni.

2020. jan. 7. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ivászat hatására növekszik az ember libidója. Megcsókolt, mert ivott, aztán rájött, hogy hülyeséget csinált, azért került. Később kezdett feloldódni, mondván nem lett általad felfújva, minek stresszelje magát, inkább megpróbál barátként vissza térni. Te viszont felfújdat magadban, bebeszéled, hogy belezúgtál, reményt adsz a dolognak. Engedd el, akár kezdj el ismerjedni, ne ragadj le a múltban. Nem akart tőled semmit, továbbra sem akar. Egy csók meg nem vált ki feledhetetlen szerelmet, ezt te magad generálod.
2020. jan. 8. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!