Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok és ő nem belem elakarom felejteni de nem megy 😭😭 mit tegyek ??
Ez a lány elhitette velem h szerelmes belem...es én hulye el is hittem neki....ertitek végre őrültem neki h szerelmes belem egy szép lány de mégse 🥺🥺
Miért csinálhata ezt velem??
Pedig én nem tettem semmi rosszat...azert nem kérdezem meg tőle mért posztós ki nevetne és mindenkinek elmondana h milyen lúzer vagyok !!
Piszkálodo és NYELVTAN NÁCIK kiémélyenek!
Van egy olyan érzésem hogy kamu a kérdés, de ez most hajnali egykor nem érdekel.
Szóval próbálj meg túllépni rajta, szerezz új hobbikat, próbálj azokra koncentrálni. Beszélgess többet a barátaiddal, ők s jó figyelemelterelők tudnak lenni.
Mit értesz az alatt hogy elhitette veled? Az is lehet hogy te értetted félre a jeleket.
En anjor ilen heeltbe kertem nindg azt cskln fgoke krrll aztan megmutani hdy tege senfi se rissh visdsa.ezna lam mindig bevállik.
Helye sírásér meg bots
nem tudom elfelejteni mer vlm meg ilyen jo dolog soha nem történt és nem is fog régebben olyan jó kedvű voltam meg élet erős de most mint valami szara hanyt papir úgy erzem magam
😦🔫
Bár ne lennének érzéseim 😭😭😭😭
Senkinek nem -beszéltem errol mer nem mertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!