Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akibe már 2 éve nagyon szerelmes vagyok. De el akarom felejteni. Hogyan?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsa lehet, hogy nagyon szerelmes vagyok belé, és el akarom felejteni. De tudom, hogy ugyse én tetszem neki, és már nagyon elegem van belőle, hogy állandóan már 2 éve csak őrá gondolok. Már megtudtam róla minden rosszat, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Hogyan kéne csinálni?2015. jún. 12. 21:29
1/3 anonim válasza:
Nehéz ügy az biztos.Hát szerintem ha nem látsz semmilyen jelet arra hogy összejöjjetek akkor szerintem éld a saját életed.Ne akard görcsösen elfelejteni inkább gondolj arra hogy ő eddig volt jelen az életedben de most már csak egy mellékszereplő lesz.Járj el otthonról szerezz új barátokat tereld el a gondolataidat róla.Elöbb utóbb ugyis ráakadsz a neked való lányra.Nem lesz könnyű de nyugi sikerül.:)
2/3 nini3010 válasza:
Nyomd bele a fejed a wc=be es utana vegyél egy Marylint és élj bolodgan.
3/3 anonim válasza:
Velem is ugyan ez volt csak fordított szereposztásban.Én voltam a reménytelenül szerelmes lány.El akartam felejteni,de elég szar érzés volt amikor nekem mutogatta az új barárnőjét.Az idő ,úlásával megutáltam,főleg akkor mikor a .barátnőmmel jött össze.Azóta még neha eszembe jut,de már teljesem utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!