Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy kicsapják a suliból! El kéne felejtenem?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy osztálytársamba, de ő nagyon ilyen "lázadó" típus...visszabeszél a tanároknak, cigizik, energia italt iszik, beszól szinte mindenkinek...de én mégis szeretem! Egyébként az osztályból a lányok közül egyedül csak velem kedves. Tudom, hogy szinte minden lánynak csapja a szelet, és ez nagyon bánt 😭😭 most lehet hogy ki is csapják...el kéne felejtenem? Ha igen, akkor hogyan?! Vagy elérhetem, hogy én legyek az egyetlen aki tetszik neki? Mert már mondta néhány hónapja, hogy tetszem neki...2019. dec. 18. 17:05
1/8 anonim válasza:
Igen.
És nem azért, mert nem lesztek osztálytársak, hanem mert egy színvonaltalan tahó.
2/8 anonim válasza:
Miért csapják ki? Amiket írtál, azokért tuti nem jár.
Attól, hogy "lázadó" típus, még lehet értékes ember.
Az egyetlen témába vágó vonása itt az, hogy csapja a szelet más lányoknak is.
3/8 A kérdező kommentje:
Haat, folyamatosan visszabeszélt az időnek, aki erre azt mondta, hogy elintézi, hogy csapják ki...igen, sok lánynak csapja a szelet, és én nem akarok csak egy lenni a sokból 😭😖
2019. dec. 18. 17:19
4/8 anonim válasza:
időnek?
Azért egy kicsapást nem olyan egyszerű elintézni, mint fenyegetőzni vele.
5/8 anonim válasza:
Jelezd neki, hogy nem tetszik, ahogy a többi lánnyal viselkedik. A többi az ő reakciójától függ.
6/8 A kérdező kommentje:
Ofőnek, nem időnek! 😂 Bocsi, automata kijavította
2019. dec. 18. 17:26
7/8 anonim válasza:
Ha más lányoknak is csapja a szelet igen. Az ilyen fiúk csak szomorúságot okoznak.
8/8 anonim válasza:
Hány évesek is vagytok/voltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!