Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a fiú? Mi a véleményed? El kéne felejtenem?
Sziasztok! Még tavaly jött egy srác a suliba aki 1 évvel idősebb nálam. Már akkor is tetszett egy kicsit, de már teljesen belehabarodtam. Lesifotókat készítek róla, és kutakodok utána a neten. ._." Amikor a közelemben van mindig Őt nézem, és egy csomót álmodozok vele. A helyzet az, hogy még nem szóltam hozzá egy árva szót sem, és nem is tervezek. Ez a fiú a legjobb barátnőmnek is tetszik (ami szintén nem túl jó dolog), és azt veszem észre, hogy a fiúnak is tetszik ő. x_x ( btw mindig is önbizalomhiányos voltam, és a barátnőmet csodásnak találom külsőleg,belsőleg ezért IS gondolom, hogy bejöhet neki, meg amiatt amiket mesél. pl: A bnőm oda megy a közelébe, ő pedig összenéz a haverjával és odamennek. Ezt mesélte nekem. Persze az is lehet, hogy csak beképzeli, de nem nagyon hiszem, hatalmas realista :D) Csak azért nem vagyok benne 100%-ban biztos mert nem jelölte őt vissza facebookon. :D Engem viszont igen, de nem hiszem, hogy ez jelentene bármit is. Próbálom figyelgetni, nézni a jeleket, hátha esetleg én is tetszek neki, de még csak egy pillantásra sem méltat. Arra jutottam, hagyom a fenébe, és megpróbálom elfelejteni, de valahogy nem akar menni. Mondjuk nem is csoda, hiszen mindennap látom Őt.
Esetleg valami tipp? Szerintetek is hagyjam inkább? És ha igen, hogyan érezhetnék újra közömbösen iránta? Valami ötlet, hogy derítsem ki mit érez, anélkül, hogy szóba kéne állnom vele? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!