Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de nem tudom, hogy ő mit érezhet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szünetekben általában odajön mellém, és beszélgetünk, "hülyülünk".

Én eleinte hittem abban, hogy szerelmes belém, de aztán mondta egy srác az osztályból (egy osztályba járunk, azzal a bizonyos fiúval), hogy aszerint a fiú szerint, aki tetszik nekem, én csak egy "lánybarátja" vagyok, és ő nem szerelmes senkibe.

Ez a srác nem igazán barátja, csak amolyan osztálytárs, és lehet, hogy csak azért mondta ezt?

Szóval gondoltam arra, hogy "jeleket" küldök felé. De én elég felénk vagyok, es meg csak szemezni se merek vele,nemhogy rákérdezni, hogy tetszik-e neki valaki.

Tudnátok tippeket adni?

Milyen kisebb jeleket tudnék felé küldeni?

Esetleg valahogy óvatoskodva megtudhatok valamit a "szerelmi életéről"?

2018. szept. 20. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha összetalálkozik a tekintetek, ne fordítsd el a fejed, hanem mosolyogj rá, pár másodpercig szemezzetek, majd nézz el.
2018. szept. 20. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt kell hogy mondjam, altalaban egy hosszu szemkontatktus mindent elarul egy sracnak es egy nagyon eros jell arra hogy szimpatikusnak tartjak egymast az emberek, folleg ha egy mosollyal tarsul 😊

Ne felj a szemkontaktusoktol, hiszen nem faj es csakbugyan ugy kell nezni mint maskor. Egyepkent minel tobbet beszelgettek ez "is" egyre konyebb lesz es minden mas is. Most azon legyel hogy megismer ot es o is teged. Ha mar szemelyesebb dolgokat is elmond majd neked az azt jelenti hogy mar bizik is benned es egy nagy fokkal kozelebb is altok egymashoz. Az erintesek nagyon sokat jelentenek es ez alatt nem azt ertem hogy usd vallon vagy ilyesmi 😅, hanem azt hogy megsimitod a vallat vagy megoleled mikor elkoszontok. Hidd el NAGYON jol fof neki esni es ezzel biztos hogy eleg jelet kuldtel neki ahoz hogy szinte biztos legyen benne hogy tetszik neked. Innen kezdve mar csak a fiun mulik hogy lesz e eleg batorsaga kozeledni hozzad. Persze valamilyen reszben rajtad is all! Ha valamit jonak velsz amit erted/veled/neked csinal (megolel/megkinal vmivel stb.. akkor agy neki egy jelet hogy ez neked tetszik es jol esett tole.

Ha kerdesed van nyugodtan irj.

18F

2018. szept. 20. 18:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Csak annyi baj van még, hogy szerintem lehet, hogy másba szerelmes, de ez nem biztos. (Vele nem igazán beszélget szünetekben. Egyébként padtársa,es órákon egész jól elvannak, a lány egyest is kapott már, mert beszélgettek, röhögtek)

Az egyik szünetben is mondta, hogy az osztályban csak Emma (padtársa), én és a barátnőm vagyunk "normális" lányok. (Ilyen sorrendben).

Ez jelenthet valamit?

2018. szept. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!