Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek megkönnyebbülést szakítás után?
Párommal 9 hónap után tartottunk egy kisebb szünetet. Én akkor nagyon szenvedtem. Depressziós voltam és szomorú. Napokig csak feküdtem és sírtam megállás nélkül. Nagyon nagyon szerettem és hiányzott.
Majd nem sokkal később megbeszéltük a dolgokat és újra össze jöttünk, csak nagyon sok olyan dolgot csinált amivel bántott engem folyamatosan (lelkileg) ezért sokat is veszekedtünk.
Együtt voltunk még 3 hónapot majd amikor ideges volt rajtam vezette le és szakított velem. Majd mikor lenyugodott mondta, hogy nem gondolta komolyan.
De egyszerűen amikor mondta, hogy vége.. mintha egy nagy kő esett volna a szívemről és olyan nyugodtság árasztott el. Annyira de annyira nagy megkönnyebbülést éreztem akkor, hogy mondtam neki, hogy engem nem érdekel hogy idegességből mondtad -e vagy sem, vége és kész.
Teljesen biztos voltam a dolgomba.
És igazából, azt nem értem az egészbe, hogy a legelső alkalomnál annyira rossz volt a szakítás, hogy megtudtam volna halni. Az utána következő meg mintha egy megváltás lett volna... miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!