Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lépjek tovább vagy mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek tovább vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiu masfel evig jártunk es egyszer csak szakitott velem messengeren keresztül..majd nagyon megbánta de bennem összetört valami..de adtam neki meg egy esélyt hatha menni fog, de mar képtelen voltam ugy erezni iránta ezert szakitottam..majd honapok teltek el azota es a mai napig kuzd értem szuleim se bánnák ha újra összejönnek vele. De annyira osszevagyok zavarodva. A barátaim elegge ellenzik ezt az ötletet, nem ciselkedett valami szépen, elvileg megváltozott...de mar döntés képtelennek erzem magam

18L

2020. jún. 25. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A kérdésből nem derült ki, te szereted-e még, csak azt írtad, képtelen voltál úgy érezni iránta, és ő küzd érted, illetve a szüleid örülnének neki. Szóval magad miatt járj vele újra, ne mások miatt.
2020. jún. 25. 23:09
 2/4 anonim válasza:
Hallgass a fejedre. De szerintem inkább lépj tovább ebből a "se veled se nélküled" kapcsolatból.
2020. jún. 25. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Lepj
2020. jún. 26. 02:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, kérdezd meg, hogy ezt mégis hogy gondolta. Ha van rá értelmes magyarázata, és úgy érzed, tényleg megbánta és máshogy állna hozzád, akkor adj neki még egy esélyt. Ha nem, akkor mindenképpen próbáld meg elengedni, gondolom, a barátaid sem véletlenül ellenzik.
2020. júl. 5. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!