Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve nem beszélünk, ő azóta mással van. Szeretem, ezért nem akarok beleszólni a kapcsolatukba, viszont minden nap gondolok rá. Minden lányba őt keresem, úgy érzem, hogy mást nem tudnék úgy szeretni, mint őt.
18/f
2019. máj. 18. 13:11
1/3 anonim válasza:
én már negyedik éve vagyok így, de kiderült, hogy amióta elment random pasival 4 éve, csak váltogatja magában a fütyiket -.-
csalódás, de ez van.
Azóta nyugtatom magam, hogy ezzel komoly kapcsolat sosem lett volna.
2/3 anonim válasza:
Le kell zárnod, fogadd el, hogy ennek így kellett lennie, nem voltatok egymáshoz valók. Bűntudatod van, ezért keresed minden lányban. Bocsáss meg neki és magadnak is, aztán kezdj el ismerkedni.
3/3 anonim válasza:
Először emeld fel a jobb lábadat, aztán tedd le, egy kicsit előrébb. Utána emeld fel a bal lábadat, és tedd le a jobb lábad elé és aztán ezt újra és újra. Így lépj tovább! Amúgy meg függj rá a drogokra, és kezdj el mértékeltelenül inni és cigizni, az biztosan segít. Na, de most komolyan, jöjj össze valakivel, és akkor úgyis rájössz, hogy nem volt olyan különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!