Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni? Mar megint lepjek tovabb?
No. most miután ilyen jól elbeszélgettél magaddal, közbe vágok:
Nyilvánvaló, hogy csak felejteni akar, és erre te vagy most az eszköz neki. Akár sikerülhet is, nem teljesen veszett fejsze nyele, de benne van a pofára esés is.
De ha azt mondod már fél éve szakítottak, akkor tényleg csak kell neki valaki akivel sikerül túl lépni.
Én is voltam ilyen cipőben vica versa.
Jöttem össze úgy pasival, hogy még az előző szerelmét emlegette, még a fényképét is mutogatta. Hát persze, hogy nem esett jól és pofán tudtam volna rúgni, ez nagy tapintatlanság. Az ilyen dolgait a haverjával beszélje ki ne velem. De aztán mellettem elkezdett halványulni számára, és hosszú kapcsolat lett belőle.
De olyan is volt, hogy én kezdtem ismerkedni "felejtés" címszóval, és bevált. Ahogy megismertem az új férfit, már csak azon kaptam magam, hogy már minden őkörülötte forog, és van a jónál jobb is. Akkor ismertem fel és láttam be az előző hibáit, mert eloszlott a köd. Már nem vágynék vissza újra hozzá.
Mielőtt ribinek néznél, én már egy korosodó nő vagyok, és nyilván volt néhány párkapcsolatom már, tehát itt sok sok évről beszélünk.
Egy fiatal lánynak még nyilván nem volt lehetősége megtapasztalni, hogy hogy is mennek ezek a folyamatok, és ő maga sem érti a saját viselkedését. De a folyamatba mindig bele tartozik az elengedés megtanulása. Mert a legnagyobb baj mindig az, amikor valaki képtelen elengedni. Egy kapcsolatot meg kell gyászolni, de fél év az már sok. Csak úgy tud belőle kitörni, ha rásegít egy új ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!