Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S. Szerelem vagy már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Szerelem vagy már megint kamu?

Figyelt kérdés
Három évet jártam egy sráccal és két évvel ezelőt faképnél hagyott más csajokért.Mert ő egy "menő"srác lett.Tánc csoportba járok és ő is ott van és ottan kedves és cuki meg minden...de a suliban észre se vesz mert ott vannak a "menő"lányok.Egy tánc próbán bevalotta hogy szeret (habár komolytalanul),de a suliba csak köszönt és rám kacsintott.Régebben próbálkozott féltékenyé tenni a barátnőmmel.Mit tegyek?Szerelem vagy kamu?!?Kérlek segitsetek!

2018. szept. 19. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy komolytalan fiu, játszadozása egy könnyen befolyásolható lánnyal(lányokkal?) Gondolom nem te vagy az egyetlen... (Ne engedd hogy szórakozzon veled, kicsit legyen benned annyi ész,hogy felismered a helyzetet...)
2018. szept. 19. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld az ilyen gerinctelen tuskókat, jobbat érdemelsz!

22F

2018. szept. 19. 18:16
 3/4 anonim válasza:

Szerintem probáld megbeszélni vele, hogy komolyan gondolja-e ez uttal...viszont abban egyetértek az előttem szólókkal, ha látod, hogy ismét csak játszadozik, inkább zárd le ezt. Sok sikert!

-155

2018. szept. 19. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Kamuszar
2018. szept. 20. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!