Már egy hete rendszeresen éreztem a baba mocorgását, de most megint nem már 2 napja, ez már ilyenkor is rossz? 20 hetes vagyok
Lehet, hogy a babádnak baja van, te meg félsz "feleslegesen" elmenni dokihoz? Gratulálok...
Szedd össze magad és menj be ügyeletre, inkább nevessenek ki, mint hogy bajotok legyen.
Inkább menj be, nagy eséllyel úgy helyezkedik, hogy nem érzed hol mocorog, mivel kicsi meg van helye erre. Viszont izgulsz és az nem tesz jót.
Kétlem, hogy kinevessenek.
Köszönöm a válaszokat!
Nem is a kinevetéstől, inkább a lecseszéstől félek, sajna a dokim elég hülye tud lenni, s máshoz nemtudok menni erre fele.
24. hétig alig éreztem a babám... De azt mondják, aki már minden nap érzi és utána 24 órán belül egyszer sem (30. hét után 12 órán belül egy moccanás mozgásnak számít) az menjen orvoshoz. Lehet nincs baj, de lehet van...
Ha egyáltalán semmit, akkor próbálj meg hideget inni enni, csoki, cola, feküdj oldaladra esetleg hasra, de úgy, hogy ne nehezedj a hasadra csak amennyire kényelmes ( én tartottam magam alkarral és térddel, bár van aki képes végig hason aludni XD ) Aztán feküdj hanyatt és várj... negyed órán belül jelentkeznie kellene.
Utolsó, kipróbáltam, felélénkült a kisasszony, nagyon köszönöm a tippet :) legközelebb is ezt fogom kipróbálni, épp csokit ettem azelőtt, hogy írtad :D
Többieknek is köszönöm szépen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!