Women's cream vagy barátcserje-kapszula? Jó/rossz tapasztalatok? Meddig kentétek/szedtétek? Mikor sikerült a baba?
Szerintem ez két különböző dolog.
Mi a gond, miért akarod szedni?
Én nem kennék "hormon" tartalmú krémeket a bőrömre.
Ha szedni akarsz ilyesmit, akkor premens, vagy mastodynon, vagy barátcserje kapszula, a krém helyett meg palástfű, de ha nem valami enyhébb gondod van a hormonokkal, akkor keveset érnek.
Szia!
Elég régi kérdés és érdekelne, hogy végül használtad-e. Ha igen, mi a véleményed? Vagy ha nem, akkor mit használtál helyette?
Köszi. :)
Szia!
Barátcserjét szedtem, megnézettem a hormonjaim előtte 4 hónappal, amit jól is tettem, mert a pajzsmirigyemet rendbe kellett tenni, Hipp Natalt is akkor kezdtem el szedni, családállításra is elmentem, hogy lelki akadály se legyen, és csináltam az aviva tornát, hogy a hormonjaim is rendben legyenek. Emellett csináltam az ösztrogén-diétát. 1. Hónapban sikerült a kis tündérkém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!