Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátcserje kapszulától...

Barátcserje kapszulától késhet a mensesem, és pecsételhetek, vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

sziasztok mi a tapasztalat? sosem szokott késni, viszont most igen. egy hónapja szedek barátcserjét (premens) napi egy szemet.

felboritotta a ciklusom, vagy inkább reménykedjek hogy segitett?

2014. szept. 8. 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
En masfajta baratcserjet szedek, de az tuti, hogy a peteeresemet 6 nappal eltolta, igy biztosan kesobb lesz mensi. Peteeresed tudod mikor volt? A pecseteles inkabb mensire utal, de csinalj tesztet es kiderul.
2014. szept. 8. 23:05
 2/14 A kérdező kommentje:
nekem rendesen volt peteérésem a 14. napon. utána kezdtem el szedni a barátcserjét. két napja olyan, mintha meg is akarna jönni meg nem is. meddig fogja még ezt csinálni ugyan???
2014. szept. 8. 23:46
 3/14 A kérdező kommentje:
ovulációs teszttel mértem ki az ovut, meg érzetem is oldalt. biztosra mentünk, ovu előtt és közben is együtt voltunk. csináltam tesztet, de gyenge minőségűt, és délután nem várt napján, úgyhogy lehet tévedett. csak jönne már meg, mert ettől rosszabb nincs, hogy nem tudom mi van.
2014. szept. 8. 23:48
 4/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett a vége? Én ugyanígy vagyok, nekem késői pém volt LH teszt,és hőgörbe, és most nem tudom reménykedjek, vagy borult minden..2 napja késik, a hőm alapján nincs babó, de barnázás is elmult, csak pár csepp volt.
2014. szept. 16. 23:10
 5/14 A kérdező kommentje:
semmi. másnap megjött. kicsit másképp jött meg: nehezen, nem volt annyira pms-em, és igy később jött a vér, előtte csak valami kevés pirosas volt, kicsit más mint a pecsételés. a vége is más volt, hirtelen abbamaradt. baba még mindig nem lett.
2014. szept. 16. 23:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Jol ertem, hogy te peteeres utan szeded? Mert mindennap szedni kell, nem csak peteerestol. Az LH szintre hat, az agyalapi mirigyen keresztul. Nekem elmult tole a koztes verzesem, pedig csak masfel honapja szedem. Most a tesztem is pozitiv lett, szoval, mondhatni, nekem bevalt.
2014. szept. 17. 09:05
 7/14 A kérdező kommentje:

azért szedtem a peteéréstől, mert akkor vettem. ebben a hónapban már rendesen szedem. te is csak napi egy szemet szedtél? vagy többet kell?

gratu a babóhoz

2014. szept. 17. 10:05
 8/14 anonim ***** válasza:
En tinkturakent szedtem, napi 15 cseppet. Gondolom, ugyananyi a hatoanyag, bar vannak elteresek keszitmenyek kozott. Koszi, meg ovatos vagyok, az elozo sajnos ures petezsakban vegzodott.
2014. szept. 17. 10:13
 9/14 A kérdező kommentje:
üres petezsák??? ilyen is létezik? mik vannak!! :(
2014. szept. 17. 10:39
 10/14 anonim válasza:
Sziasztok! Köszönöm h válaszoltál! Ma nekem is megjött, vagy legalábbis valami hasonló, de ez már nem pecsételés. Szöval 1 honap nem tett csodát nálam. te szeded még tovább? Azt olvastam meg a patikus is azt mondta h 3 honap kell neki. Mellett teázom is, majd kiderül. A pozi teszthez gratula, most biztosan minden rendben lesz! :)
2014. szept. 17. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!