A barátnőm megujjazta magát a spermámmal. Mennyi esély van arra, hogy így teherbe esik?
tényleg nem az erkölcsi része érdekel,kivagyok én eléggé, csak az,hogy mennyi így az esély..
25/F
Miért nem vered telibe, ha gyereket akartok?
Ha meg nem akartok, miért nem vigyázol jobban a fiúkra?
Esélyek? F..z tudja, én még nem hallottam spermás ujjtól fogant gyerekről!
Nem értem miért volt rá szükség, de mindegy.
NÉzd a hüvelyébe belekerült a sperma. Azt nem írhatjuk , hogy semmi esély, mert az nem igaz. Van esély rá, de tök mindegy hány százalék, mert attól még belekerült, a nyálkahártyán eljuthatnak a célig így akár baba is lehet belőle. Semmire nem mész ha azt írjuk hogy kevés az esély mert attól még lehet baba. De tudni kéne a ciklus melyik napján csinálta mert így is csökken vagy nővekszik az esély.
Hát!!
Mikor mi a párommal megszakítással védekeztünk nem lettem terhes.
Mikor élesben csináltuk akkor is csak a 3.hónapban fogant meg a babánk.
Valaki 1 évig próbálkozik és nem lesz terhes,valakire csak rá néz egy pasi és máris terhes lesz:)
Nem lehet megmondani,a véleményem szerint nem lett/lesz terhes a barátnőd attól,hogy tömködi magába a spermádat:D
És ő is 25 éves?! Mint te?! Ez olyan fura nekem ne haragudj,ilyet miért csináltok?! Ha nem akartok gyereket ne játszatok a tűzzel,ha pedig akartok akkor meg élvezz belé és kész. Nem kell itten tömködni a "cuccot" :)
Nem minden gumi van bevonva spermaölővel...
Ja, szerintem a csaj akarja a babát, a srác meg még nem, ezért csinálta ezt a kedves barátnő :) Hát hatalmas ötlet :)
Szerintem kevés esély van így a teherbeesésre.
megszakítással ,,védekezünk" és elvileg pont peteérése volt..
úgy vagyunk vele,hogy ha becsúszik,oké,de rajtakaptam a fürdőben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!