5 hetesen csak megvastagodott méhnyálkahártyát láttak uh-n (19mm) tesztjeim pozitívak, lesz még esély hogy hétfőn mégiscsak látható lesz a petezsák?
Figyelt kérdés
Volt már valaki így? Első terhességemnél ilyenkor már majdnem hogy szívhang is volt. És tuti a fogantatás is mert inszemináció volt..2014. szept. 4. 12:43
1/7 anonim válasza:
Szívhang 5 hetesen, na az elég nehezen lehetett. Ráérnél 6 hét után menni, akkor már tuti látszani fog minden és szívhang is lesz.
2/7 anonim válasza:
Én ugyan így voltam az orvosom aggódott is hogy nehogy méhen kívül legyen. Következő héten mentem akkor már kis embriót is látott. Ne aggódj hétfőn szerintem már biztos fogja látni.
3/7 anonim válasza:
5 hetesen nekem csak 13 mm volt :/ most 6 hetesen csak petezsák üresen :/
ráérsz menni 2 hét múlva szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Doki visszarendelt hétfőre, azt mondja hogy ekkor már lennie kell petezsáknak minimum.. azért írtam hogy majdnem hogy szívhang is volt mert most 5+4 naposan voltam, akkor meg 6+3 naposan már volt szívhang is.. tudom nem jó de annyira ideges vagyok.. vagyis inkább szomorú..de a remény hal meg utoljára :)
2014. szept. 4. 13:18
5/7 anonim válasza:
az majdnem 1 hét különbség, ennyi nagyon sokat számít így az első hetekben!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa e még valaki,de a történet vége méhen kívüli lett sajnos! :-( de mostmár minden ok.
2014. szept. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!