Menstruáció utolsó napja után szexeltünk, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Részegek voltunk, nem védekeztünk...
menstruáció után két nappal volt, így a ciklus 7. napja. két hét után csináltam tesztet, negatív lett, de most már 3 napja késik.
2014. szept. 7. 22:40
1/7 A kérdező kommentje:
ja, és feszülnek a melleim már pár napja.
2014. szept. 7. 22:46
2/7 anonim válasza:
Lehetsz.. nem torveny az,h a 14.napon lehet peteeres. Ritkabb,h elobb van d egyaltalan nem lehetetlen. Sot.. spontan peteeres is letezik.
3/7 anonim válasza:
szerintem nem,biztosan meg fog jönni azért feszülnek a melleid.De azért ovatosan nehogy legközelebb becsusszon!
4/7 anonim válasza:
ha védekezés nélkül szexelsz, lehetsz terhes. max. kisebb az esély a menstruációkor, de nem nulla...
(sőt, még védekezéssel is lehetsz terhes, becsúszhat). mondjuk, szerintem ha negatív lett, nem vagy az, késést meg sok minden okozhat, nekem pl. sose volt pontos.
5/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes, bármelyik napon teherbe lehet esni, az is lehet hogy korán teszteltél. Csinálj új tesztet, most már 100%-ban kimutatja.
6/7 A kérdező kommentje:
megjött! :)
2014. szept. 8. 10:02
7/7 anonim válasza:
nem nagyon ..enis igy voltam a parommal ,belem is elvezett de semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!