A párommal már szeretnénk kisbabát. A menstruáció előtt egy héttel voltunk együtt a 24. napon. Szerintetek lehetek terhes?
Ezt mégis honnan a bánatból tudjuk? Ismerjük a peteérésed dátumát? Bent voltunk a méhedben? Nem.
Ha nem jön meg, akkor vegyél tesztet.
Ennek akérdésnek így nincs túl sok értelme.
Már hogy zavarta volna meg az együttlét a HORMONRENDSZERED? Én ilyet még nem hallottam, de lehet én vagyok tájékozatlan.
Amúgy meg az ovu menzi előtt 14 nappal van. Tehát ha 7 nappal menzi előtt voltatok együtt, akkor ez kb 7 nappal már ovu után volt. A spermiumok pedig maximum 5 napig életképesek (de inkább csak 3)
a luteális szakasz nem mindenkinél 14 nap, van 12 meg 16 napos is. Előfordulhat spontán peteérés is, de "csak úgy" is késhet a vérzés. Ha már késik a havid, tesztelhetsz. Viszont elég kicsi az esély a babára ha normális és tankönyvi a ciklusod, és nem történt benne semmi extra.
Ha babát szeretnétek, középidőben (kb. 6 nap) érdemes 2 naponta együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!