Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok ebbe a lányba de őt nem érdeklem.

A sztorink annyi hogy kétszer töltöttünk el huzamosabb időt együtt, egyszer egy buszúton ültübk egymás mellett és ezután volt egy randink. Minden jól ment nagyon beleszerttem, úgy éreztem minden sínen van, mert ő is azt mutatta aztán miután megbeszéltük,hogy megint randizunk, rákérdeztem hogy amúgy érdeklem e. Nem tudom miért csak úgy jött, mert ő még nem mondta ki hogy érezne bármit is irántam.

És jött a hidegzuhany.

Megmondta hogy nem szeretne járni senkivel, nem is érez irántam igazán semmit és szerinte ez nem is fog változni.

Nagyon fájt ez de ennek már egy hete és szép lassan azért feldolgozom, merthát nem volt köztünk semmi, de évfolyamtársam és így mindennap látom, és továbbra is nagyon szeretem és nem tudom mit kezdjek magammal.

Valakinek valami ötlet hogy mi tévő legyek?

2019. máj. 19. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy mondjak..az ido a megoldas.mast nem tehetsz ha te nem kellessz neki.idovel enyhulni fognak az erzesek majd teljesen elmulnak mikor talalsz valaki mast :)
2019. máj. 19. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Ugyan már. Ez a csaj egy tsundere. Játssza az eszét, hogy őt milyen nehéz megkapni. Azt akarja, hogy menj utána, mint a pincsikutya.

A megoldás, hogy ne úgy menj utána, mint a pincsikutya, hanem mint a rottweiler. Érezze az erőt, a biztonságot, ami túl jó ahhoz, hogy elzavarja. És ne azt érezze, hogy mindenáron adni akarsz, hanem azt, hogy ha megérdemli, kaphat.

2019. máj. 19. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Ő nem egészen ilyen lány.:D

Ő őszinte és egyenesen megmondja mit akar.

Éppen ezért szerettem bele.

Megmondta kerek perec hogy mivan és kész.

De ha mégsem így lenne, hogyan kéne kiviteleznem azt amit írtál?

2019. máj. 19. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit az előző mond, az tökhülyeség. Tarts tiszteletben, ha azt mondta, hogy nem, azt azért mondta mert tényleg nem szeretné. Ha észreveszed, hogy a fejedben van, gyorsan gondolj valami másra, nézz körül a neten, beszégess valakivel, valahogy tereld el a figyelmed. Csak le kell szoktatnod az agyad arról, hogy róla gondolkozzon.
2019. máj. 20. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!