Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ? Kétségbe vagyok esve.. Ő jelenti nekem a mindent..
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mit tegyek ? 1,5 éve vagyunk együtt,én ugyan úgy szeretem mint mikor megismertem... Soha senkit nem szerettem igy mint őt! Nagyon fáj ami most történik velünk.. Szakítani akar ... De azt mondja szeret..En nem tudom őt elengedni .. Azt tudni kell hogy ő fiatalabb mint en (21) én (28).. Mikor meg ismerkedtünk úgy gondoltam hogy ez nem lesz problema es o is ezt mondta es ugy is viselkedett..de tortent valami .. Elkovettem életem legnagyobb hibajat felreleptem ... .... Akkor mikor ez történt nem is beszéltünk szinte úgy viselkedett velem mintha egy idegen lettem volna számára.. De sokat próbálkoztam utanna es tenyleg megbántam a dolgot igy meg bocsájtott ..ez februarba tortent ... Es most kb 3hete azt mondta h neki ido kell mert nem megy neki a dolog..probaltam feldolgozni de nem tudja ..adjak idot.. Szakitsunk es meglátjuk mi lesz ..meg hogy o nem fog el felejteni soha.. Es hogy jonni fog hozzam meg beszelunk ugyan ugy ..de en ugy gondolom hogy ebbol az lesz hogy végleg itt hagy .. Es szeretjük egymast ... Es meg sem lehetünk egyutt.. vagy lehet hogy most jott ra arra hogy meg fiatal ? Elni akar meg? Mit tehetnek hogy maskepp gondolja ezt az egészet? Nem akarok nelkule semmit ..o az eletem .. mit tegyek elengedni nem tudom ..2020. jún. 12. 08:28
1/12 anonim válasza:
Ha ennyire szereted őt, mint ahogyan állítod mi volt az az ok ami miatt félreléptél? Szerintem hagyj neki egy kis időt, ahogy kérte. Valószínű átszeretné gondolni veled kapcsolatban az egészet, most mondhatjuk, hogy mindenkinek jár egy második esély,de az esetek 90%-ban aki egyszer félrelépett többször is félre fog.. Majd az idő eldönti, hogy nektek tényleg együtt kell-e lennetek, de ha rátelepszel és nem hagyod őt picit egyedül, ahogy kéri szerintem csak rosszabb lesz.
2/12 anonim válasza:
Miért te siránkozol? Te mit tennél a helyében? Akkor nem jutott eszedbe, hogy mennyire szereted, mikor mással keféltél? Félreléptél, viseld a következményeket.
3/12 anonim válasza:
Megtört benne valami végleg. Sajnos ezt el kell fogadnod, hibáztál, ez a következménye.
Majd a következő kapcsolatodban nem követed el ezt a hibát.
Sajnállak amúgy, elhiszem hogy megbántad, de ettől még nem tudod meg nem történtté tenni. Ilyen az élet.
4/12 A kérdező kommentje:
Más kapcsolatra gondolni sem tudok ... Őt szeretem es fogom is .. Oke hagyok időt neki ,dr mi van ha idő közbe talál valakit magának?
2020. jún. 12. 11:55
5/12 anonim válasza:
Akkor így jártál. Magadra vess.
6/12 anonim válasza:
Igen, találni fog, mint ahogyan Te is. Járj nyitott szemmel.
7/12 anonim válasza:
Február óta nagyon sok minden történ a világban, gondolom otthon volt, sok ideje volt gondolkozni és mostanra döntött. Nem hiszem, hogy megváltoztatná bármi a döntését, ha a sors úgy akarja együtt lesztek még, de én a helyedben elkezdeném elengedni a srácot, mert nem valószínű hogy visszatalál hozzád ezek után.
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az idő segit ..de most nem ugy erzem .. El kell engednem ha menni akar .. De bizom benne hogy visszatér hozzám idővel..
2020. jún. 13. 08:59
9/12 anonim válasza:
Még őneki kéne visszatérni hozzád, miután te léptél félre? Az azért durva:D
10/12 A kérdező kommentje:
Mivel időt kért tőlem... Ugy gondolom lehet ez segit neki ... Kiderül hogy fontos vagyok e neki annyira h tiszta szívből meg tudjon bocsátani..
2020. jún. 16. 11:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!