Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 2 év körkülönbség. Odamenjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év körkülönbség. Odamenjek hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban aki tetszik. Ő 11.-es, én 9. Egy két lány ismerősöm szerint fölösleges megpróbálnom odamenni, mivel ha más nem a korom és ezzel éretlenségem miatt úgyis csak max kinevet. Beszélni soha nem beszéltünk egy szót se, nem rég bekövettem instagramon, amit bár jóváhagyott, de nem viszonzott.

Mit kéne tennem? Egy jó approach és nyert ügy?

febr. 16. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Sose lehet tudni hogy nyert vagy nem nyert ügy lesz
febr. 17. 00:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a 2 év korkülönbség nem sok szerintem.

Ez azon múlik, hogy bejössz-e neki vagy nem ilyen téren.

Ha lehet akkor menj oda hozzá

febr. 17. 06:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátom 2 évvel fiatalabb volt nálam.
febr. 17. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mai világban már zsenánt a korkülönbség?

Amikor középiskola 3.-as voltam, (mostni 11,-esnek felel meg), mindig elsős meg másodikas barátnőim voltak, aki 2 vagy 3 évvel voltak fiatalabbak, mivel iskolaváltás miatt a 2.-at kétszer jártam.

febr. 17. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgysincs az arcodra írva, hogy hány éves vagy. Ha szimpatikus vagy neki, akkor mindegy, hogy most 2 évvel fiatalabb vagy.
febr. 17. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is menj hozzá oda, nincs mit vesztened. Ha kell segítség, írj nyugodtan.

18/f

febr. 17. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Minden érmének két oldala van
tegnapelőtt 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Megpróbálhatod, de nem biztos hogy jó ötlet
tegnapelőtt 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
egy próbát megér, ha nem próbálod meg, sose jössz rá, hogy lehet-e köztetek valami, vagy sem.
tegnapelőtt 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehetséges hogy a köreiteket fűződ össze valahogy? :) Úgy még könnyebb hozzá közelebb kerülni.
tegnap 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!