Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év körkülönbség gázos?
Figyelt kérdés
Ha a fiú 18 éves, a lány 14?jún. 3. 09:33
2/22 anonim válasza:
Maga a 4 év nem gáz, de a 14 év korai lehet.
3/22 anonim válasza:
Nem gáznak, inkább lutrinak mondanám. A legtöbb 14 éves lány nem tud jó társ lenni.
5/22 anonim válasza:
Nem azzal van szerintem a baj, hogy 4 év hanem hogy mikor. 14 és 18 kicsit furi.
6/22 anonim válasza:
Abban a korban eléggé az.Az egyik már felnőtt,a másik meg még közelében se van
7/22 anonim válasza:
A korod fele + 7 a legfiatalabb, akivel járni illik/van értelme.
18:2 = 9 + 7 = 16
18 évesen jó esetben már benőtt valamennyire a fejed lágya. Ihatsz, vezethetsz, szavazhatsz. Ehhez képest a 14 éves óvodás.
9/22 Gamestar válasza:
Egy párkapcsolatban szerintem az a jó, ha fiú az idősebb. Ezért vettem feleségül a BioShock Borderlands 3 ps4 tokomat.
10/22 anonim válasza:
Amúgy a 4 év teljesen oké, csak itt egy 14 évesről, meg egy 18 évesről van szó. Az egyik már felnőtt, a másik meg még nagyon bent jár a kamaszkorban...
Melyik vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!