Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?(többi lent)
Figyelt kérdés
A testvérem egyik legjobb barátjától van szó, akivel még csak egy hete kezdtem el jobban beszélgetni. Nagyon tetszek neki, rendes, de amikor találkoztunk és megcsókolt, egy kis undort éreztem, meg nem annyira éreztem magam vele jól. Tudom, hogyha azt mondanám neki hogy ne folytassuk, nagyon magbántanám. Hogy mondjam el ezt neki úgy, hogy elfogadja, és ne bántsam meg?2020. jún. 23. 14:21
1/3 anonim válasza:
1 hétig beszéltetek, pozitív jeleket küldtél neki, ezért meg is csókolt, te meg vissza csókoltál. De ahogy leszűröm az írásodból, nem jártok. Hogy akarnál szakítani, ha nincs is kapcsolat?! Mindegy. Lényeg, hogy addig hitegetted, küldted a pozitív jeleket, míg beléd esett. Ott hibáztál, hogy át kellett volna gondolnod, hogy te mit akarsz. Kapásból megmondani neki, hogy te nem így érzel. Nem tetted. Most meg ne kelljen már a szádba rágni, hogy mit mondj! Őszintén közöld, hogy nem akarsz tőle semmit. Túl fogja élni. Máskor meg előbb az agyad járjon, ne a szád.
2/3 anonim válasza:
"Béla, meggondoltam magam, nem szeretnék tőled semmit, ne folytassuk."
3/3 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen mértékben igaza van szerintem,de a kérdésedre válaszolva:üljetek le és beszéljétek meg hogy te mit akarsz és ő mit akar így jó esélyel ha meg is haragszik de nem fog többé rád nyomulni reméljük.
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!