Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és van egy nálam kicsit fiatalabb lány, akit kb egy éve ismertem meg a barátján keresztül. Azóta érzem, hogy ő nekem más, mint a többi lány, és teljesen szerelmes lettem belé, mert akármilyen zűrzavar a csaj, magával ragadó. Ő kapcsolatban van, de jóban vagyunk, viszont nem tudom, hogy érdemes-e lépnem felé. A barátjával egy ideje nem jön ki annyira jól, és hozzám fordul néha, bár úgy érzem már nem annyira érdeklem, mint barát se. Néha olyan mintha adna jeleket, hogy lépjek felé, de tanácstalan vagyok, mert nem szeretnék senki kapcsolatába belerondítani, még ha nem is működik. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tanácsoltok?

2020. júl. 19. 21:55
 1/5 Thispain ***** válasza:
63%
Szerintem jelezd felé, hogy érdeklődsz iránta.
2020. júl. 19. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Adjál te is jeleket, de óvatosan, ne támadd le.
2020. júl. 19. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy van-e kedve veled randizni és legalább kiderül, hogy van-e értelme vele foglalkoznod.

Ha nemet mond, lépj tovább és ne legyél lelki szemetes láda.

2020. júl. 20. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban van. Ennyi. Ezután ha lépnél felé egy utolsó gerinctelen lennél
2020. júl. 20. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltam már hasonló helyzetben. Ha a barátjával tényleg nem olyan jó a kapcsolata, probalhatsz felé jeleket küldeni, de csak óvatosan. Nem feltétlenül kell tönkretenni a kapcsolatukat. Ha komolyabban elkezd irántad érdeklődni, és egyértelmű utalást tesz arra, hogy erdekled, akkor ezt te is jelezheted felé. De mindaddig várj türelmesen, esetleg próbálj vele több időt tölteni/beszélgetni. Ha viszont az jön le, hogy nem érez irántad kulonosebben semmit, akkor jobb ha hagyod a dolgot.
2020. júl. 20. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!