Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm de elkezdett tetszeni egy másik lány is. Mit tegyek?
Ráadásul a barátnőm öccsének a barátnőjéről van szó.
Barátnőm: 19
Én: 18
Öccs: 17
Öccs barátnő: 15
Többször voltam úgy a barátnőméknél hogy az öccse barátnője is ott volt. Én barátnőm igazi hiszzérika, soha semmi nem jó neki, egyfolytában csak panaszkodik és drámázik, a családjával is mindig bunkó.
Míg a srác barátnője nagyon aranyos. Kedves, mosolygós, nagyon jó humora van, intelligens. Jóban vagyok az öccsel, úgyhogy ő is mesélt már a lányról, és ő tényleg érti a viccet nem akad ki morbidabb poénokon sem, és pláne nem hisztizik, allítólag ha valami problémája van, akkor aztt teljesen higgadtan tudja mondani a barájának és nem fognak összeveszni.
Mivel én elég konfliktuskerülő típus vagyok én sem akarok veszekedős barátnőt, de barátnőmmel lehetetlen bármit normálisan megbeszélni, pedig én igyekszem mindig kedves és megértő lenni vele.
Szerintem se kéne beleszólni más stabil kapcsolatába
Viszont ha a saját barátnőddel nem jössz ki ennyire jól, na meg megbeszélni se lehet vele normálisan, akkor szerintem szakítani kéne, mert úgymondva nem értitek meg egymást
1. Szakits a hisztis csajoddal, csak elrontja a kedved.
2. Ez utan, ha szabad a pálya, kezdemenyezz a masik lanynal.
Hasonlo felallasban voltam, csak az akkori baratnomnek unokatestvere es nem occse volt a fiu, akinek a baratnojerol szo van. Aztan amikor a baratnom elhagyott, osszejottem vele helyette.
Jo reg volt mar, mindketto ex, de az utobbival maig nagyon joban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!