Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiu, akibe szerelmes vagyok elkezdett jarni egy másik lánnyal. Mondjak le róla? 17/L
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretem és eddig nem mondtam le róla,de most elkezdett járni ezzel a lánnyal vagy ismerkedni és boldognak tűnik.
Szerintetek helyes ,ha megpróbálok teljesen lemondani róla? Valamiért kettős érzés van bennem,hiszen annyira régóta szeretem ,hogy bennem van ez a "én akkor is kitartok" ..másik részről meg ott van bennem a "minek?"
Szerintetek?
2017. jan. 5. 23:19
1/7 anonim válasza:
Nem szép dolog belerondítani valakinek a kapcsolatába, hiszen nem hiába jár a másik személlyel.
2/7 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem biztos hogy tartós lesz. Amúgy meg, próbálkozz mással. A srácot meg hagyjad. Elvan a barátnőjével.
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs késztetésem belerondítani. Csak azt nem tudom már van e értelme figyelni rá stb.
2017. jan. 5. 23:43
4/7 anonim válasza:
Nincs, mert csak depressziós leszel tőle.
5/7 anonim válasza:
Hagyjad..nem éri meg..ebbe a hibába én is belementem..elmondtam neki hogy szeretem..majd a koleszban tudtam meg hogy megcsalt. Elég sokàig depis voltam..
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnalom utolso:(
2017. jan. 11. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!