Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, nagyon rég udvarlok neki nagyon
kedves de mindíg visszautasít. A legjobb barátnője
szerint másba szerelmes amit nem értek. A másik srác nem
is gazdag, nem is egy álompasi ráadásul 31 éves, mit
tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Rajtam kivül sok más srác is próbálkozik nála de senkinek nem ad semmi esélyt.
Még, ha összejönne a másik sráccal de ő külföldön dolgozik már vagy fél éve, és még semmi sem történt köztük. (A lány 17 én 19)
Megéri, hogy küzdjek még érte vagy lépjek túl? Annyiszor próbáltam de nem tudok
2016. nov. 12. 20:36
2/10 anonim válasza:
ezt neked kell tudni.Ha akarod,kuzdj es ne add fel:) de amúgy meg is kerdezheted tőle hogy miért utasit el,egyaltalan nem akar semmi vagy mivan?
2016. nov. 12. 20:59
3/10 A kérdező kommentje:
Már 5 hónapja, hogy minden nap órakat beszélünk de azt mondja, hogy nem akar egyelőre semmit tőlem, aztán meg jött azzal, hogy mást szeret.
2016. nov. 12. 21:44
4/10 Counter Strike válasza:
Szerintem ha látod, hogy kivan hülve a kapcsolatuk próbálkozhatsz, de szerintem nem is nagyon menne ez a 17-31.. Bár ők tudják. De azért ne nyomulj majd annyira. De ne ezzel töltsd el minden idődet.
2016. nov. 13. 22:30
5/10 A kérdező kommentje:
Mostmár napi szinten beszélnek. A lány elhívott engem meg azt a másik srácot is egy buliba(több napos), de megkért, hogy a másik srác előtt nem lehet köztünk semmi. Annyira nem értem őt.
2016. dec. 10. 11:57
6/10 anonim válasza:
Nem akar egyenlőre,tehát kétségbe van esve ,most egy kicsit hagyd hagy fusson a vesztébe ,es próbalkoz kb egy hét múlva( Csak 14 fiu vok)
2016. dec. 13. 20:44
7/10 anonim válasza:
Hogyha az neked mérv adó hogy gazdag vagy sem a srác akkor félreismerted a nőket.Kivéve ha az említett leány arra megy.Tisztességes nőnek nem ez számít.:)
2017. márc. 23. 20:53
8/10 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy arra menne mert a szülinek nagyon jól menő vàllalkozásuk van ès bàrmit megkapna, csak egy szavàba kerülne,de azt mondja nem akarja kihasználni a szüleit s csak azt kér amire tényleg szüksége van és amúgy sem olyan lány,őt ezzel nem lehet befoyásolni, ő a szívére hallgat mindíg.
A sráccal azóta szétmentek. A fiú csúnyán átvágta, nekem a szívem szakadt meg amikor elmesélte az egyik barátnője, hogy mi történt. Ő pár napig nem evett nem ment ki a szobájából és nem is beszélt senkivel csak sírt, viszont elég gyorsan továbblépett, látszólag legalábbis. Azóta új barátja van aki egy erőszakos vadbarom. Mindíg ezek találják meg a "melegszívű" lányokat.
2017. ápr. 16. 07:44
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez a lány inkább az idősebbekre bukik. Na de ennyire idősre....kicsit fura, de ahogy nekem mondták, a szerelemben mindegy mennyi idős vagy ha őszintén szeretitek egymást. Bár nagyon kétlem hogy a 31 éves férfi is bukna erre a 17 éves lányra. Mindenesetre szerintem hagyd, majd rájön mennyi aranyos és kedves fiú volt körülötte akik még udvaroltak is neki. Ő nem látja a lehetőséget, akkor meg kell mutatni neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!