Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik legjobb barátomba (fiú) Mit tegyek még csak 2-3 hónapja ismerem de már nagyon szerelmes vagyok belé De nem tudom, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Minden nap suli után elmegyünk valahova és már moziba is mentünk ketten
Nagyon szeretem amikor hosszasaban egymás szemébe nézünk
És sokszor szokot utalásokat tenni hasonló
témában
De nem tudom hogy ilyen hamar elmondjam neki
9.-ek vagyunk ő csak néhány hónappal fiatalabb 15/f
2016. nov. 10. 21:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. A lányok sem hülyék. Szerintem mi lányok képesek vagyunk kiszúrni az ilyet.
14/L
2/3 anonim válasza:
Szerintem ő is hasonlóan érezhet mond el neki 😊
3/3 A kérdező kommentje:
Mindketten fiúk vagyunk
De már nem aktuális
2018. jún. 11. 04:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!