Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nekem tetszik gy fiú, de ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem tetszik gy fiú, de ő másik lányba szerelmes, de egész órán engem néz . Hogy mondjam el neki hogy tetszik? De még azt is tudom h neki ki tetszik de nemtudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 4. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Értelmes mondatok. Szerintem aludj inkabb.
2016. szept. 4. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha ilyen vagy inkább ne válaszoj!
2016. szept. 5. 14:56
 3/4 anonim válasza:
Ha egész órán téged néz, akkor lehet te is tetszel neki, nincs kizárva az sem. Ha meg nincsenek együtt azzal a lánnyal, akkor talán elmondhatnád neki mit érzel, egy próbát megér, nem veszíthetsz semmit, mert lehet összejön. De ha nem is akarod neki elmondani ilyen hirtelen, akkor csak menj oda hozzá, beszélgessetek bármiről, próbálj meg kicsit a közelében lenni. közelebb kerülni hozzá és majd alakul a dolog. Én mindenesetre szurkolok neked, hogy összejöjjön és sok sikert hozzá. :)
2016. szept. 5. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi 2.kommentelő
2016. szept. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!