Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú akinek én nem tetszek, de egy barátnőmmel jár, de közben egy másik lányba szerelmes mit csináljak!? Csak ő jár a fejemben!
felejts el, sajnálom. Ha nincs vonzalom, akkor nem is lesz :/
Tereld a figyelmed (sport, boldogsághormonokat szabadít fel), tanulj önismeretet, hogy megértsd mi megy végbe benned. Az érzéseidet, mire van szükséged
És egy viszonzott szerelem gyorsan el tudja felejtetni az ilyen viszonzatlanokat :)
vàvàvàvàààrj! Akkor, csak hogy tisztàzzuk.
Adott vagy te: Bogi. Van egyy sràc, jelen esetben legyen mondjuk Karcsi. ö brigivel jàr, és Bogi szerelmes Karcsiba. Karcsi viszont Anitàba van belezugva, és semmit nem érez se Bogi, se Brigi irànt. Oooo, csajok ezt megszivtàtok. Hàt, ajànlom h utàljàtok a sràcot közösen, verjétek szét a telefonjàt, stb....:D
egyébként én is azt ajànlom hogy lépj tul rajta, vagy keress màst. Tudom, nehéz, de meg kell emberelned magad. Karcsi egy baromnak tünik, aki még a sajàt csajàt se akarja, rögtön màs kell neki :D
elözö vagyok, mégvalamit mondani akarok. A baràtnöd biztosan (szinte biztosan) meg fogja érteni, ha normàlis hangnemben mondod el neki. Pl elhivod öt haza, vagy a szobàdba, mindenképp legyetek kettesben aztàn kezdj valahogy igy: Brigi, sajnàlom de el kell mondanom neked valamit "
"Mi a baj?"
"één...."
"?"
"szerelmes vagyok karcsiba"
*lesujtva néz*
"Nem szàndékozom elvenni töled, tudom hogy nem kellek neki, de szerettem volna ha tudod"
* a hirtelen infotol totàlisan megsemmisülve hallgat*
"és semmiképp nem fogok az utadba àllni, de tudd hogy mindig melletted fogok àllni, bàrmi is lesz!!!Minden jot kivànok nektek*mosolyog*¨
"N-nos...sajnàlom hogy igy érzel, de most nem tehetek semm-
"Nem is kell!! Pont ezt mondom!!Bizz bennem, kérlek. Szeretnél ha hinnél nekem*bàtoritoan néz*"
"Rendben. és annnyira sajnàlom *elsirja magt*
"Jaaaj, te kis butus ne sirj*àtöleli* miért sirsz? Hisz tudod, karcsi enm fog semmin sem vàltoztatni, és mindig fontosabb leszel nàla"
"B-bogi*teljesen meghatott*
"Nna, gyere együnk valami fagyit és nézzünk filmet!! Kivàlasztotam egy tök jootblablablablabla...
én igy tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!