Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jó csajok! Ti hogyan szoktátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csajok! Ti hogyan szoktátok behülyiteni a fiukat? Hogy nagyon akarjon..néha beszélgetunk meg szemezunk de en tobbet szeretnék..hogy elhivjon..latom hogy ugy nez ram,meg ideges a kozelembe, en kedves vagyok vele, mosolygok, most meddig fog várni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 03:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
vagy magadrol...
2020. júl. 4. 08:06
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom, hogy félreértettem a szándékod az elején, de már minden világos, és így is sok gond lehet. Azt említetted, hogy úgy néz rád. Tehát te látod rajta, azaz valószínűleg még így is több jelet ad, mint te. Hidd el, az, aki szintén zavarban van és tetszesz neki, nem fogja a pupillád tágulását elemezni, a pulzusodat érezni meg végképp nem.

Ha viszont már ennyi miatt sötétnek gondolod, akkor aztán tényleg nagyon kedves lehet a szívednek mondhatom.

Már most elvárásaid vannak, gondolj bele mi lenne később így, ha ő nem felel meg az elvárásaidnak.

Lépj te, adj valódi jeleket, teremts lehetőségeket, hogy kifejezze neked magát, mert ha te ennyire akarsz valamit, akkor te is megtehetsz dolgokat, vagy pedig ha te úgy gondolod kizárólag neki kell lépnie, és elég fontos neked, akkor várnod kell, légy türelemmel.

Vagy ez, vagy az, máskülönben inkább engedd el, mert a végén ennek még rossz vége lesz, és nem ő lesz az oka.

És nem ellened beszélek, hanem értetek, hogy valahogy megtörténjen, amit mindketten akartok :)

2020. júl. 4. 08:31
 13/15 A kérdező kommentje:

11: en magammal szemben vagyok a leg kritikusabb.. Nem vagyok bekepzelt. Probalok a maxon lenni kulsoleg es belsoleg..

Ha nem tetszenék neki akkor mar levegonek nezett volna honapok ota.

Sokat gondoltam rola ugy ertem azt hittem vonzzak az olyan izgalmak mint engem, egy hullamhosszon vagyunk? De most mar mind 1 mert csalodtam.

2020. júl. 4. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Wow, és még azt hittem képes leszel egy kis önismeretre, erre ennél beképzeltebb szöveget nem is írhattál volna.

Szerencsés a fiú, hogy lemondtál róla...

2020. júl. 5. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak segíteni akartam, mint még páran itt a kérdésed alatt.

De abszolút felesleges volt ide kérdést írnod, ha úgysem hallgatod meg senki tanácsát, és utána velem is csak kötöszködni akarsz.

2020. júl. 6. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!