Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Kérdés lent
Két hete megismertem egy lányt. Azóta tartjuk a kapcsolatat , naponta írunk egymásnak stb. Eddig háromszor találkoztunk. Mind a három alkalommal mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Viszont... Mikor írok neki akkor van ,hogy 1-2 óra mire reagál pedig épp online. Rengetegszer csak tőmondatokkal válaszol és nem tudom eldönteni ,hogy most mi is van közöttünk. Viszont mikor személyesen találkozunk 2-3 órát is el tudunk dumálni , nevetni stb...
17/f
Haver, nem él mindenki a neten. Nekem van, hogy 2-3 nap is eltelik mire válaszolok, mert dolgom van (meg életem).
Vagy az is lehet, hogy nem szeret online beszélgetni, személyesen könnyebb.
Nem tud mindig a neten lógni.
És elég sok olyan ember van,aki élőben jobban tud beszélgetni.
Így van, az élő megnyilvánulása a fontos. Messengeren max megbeszéltük mikor fogtok találkozni meg kivel mi van röviden, de ott nem fogjátok megváltani a világot.
Egyébként lehet, hogy azt jelzi a Messenger, hogy online van, de kozben nem is, nekem is van, hogy kijelzi másoknak, mikor töltőn van a telefonom, van csak simán wifin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!