Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljam be baratnomnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be baratnomnek, hogy 2 honapja kamutamadast szerveztem hogy megmenthessem es hos legyek a szemeben?

Figyelt kérdés
Tudom nagy g*ciseg volt,de szeretnem elmondani neki. Amugy a haveromat kertem meg hogy kessel tamadja meg a baratnomet mikor randiztunk. Sotetbe oltozott arcat kitakarta. Sikerult a balhe mikor ratamadott a baratnomre akkpr kozbejottem en es kamu utesekkel tavolitottam el. Azota istenkent kezelnek a csaladjanal. En meg egy utolso senkihazinak kepzelem magam. 18F 19L
2019. szept. 7. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem 16 bajod? megtamadjalak enis? de am ha a csaj szetverte volna hmmm

amugy irigyellek enyem az utalja ha verekszem, aztan vegen meg engem vert volna szet miutan elmegy a haver

2019. szept. 8. 00:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne mondd el, egyébként mindig az őszinteséget javasolnám, de ebben az esetben, jobb ha kussolsz róla, mert amiről nem tudnak, az nem is fáj nekik.
2019. szept. 8. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ennek mi a fallosz értelme volt? :D
2019. szept. 11. 20:10
 14/15 Mizumizu33 válasza:
100%
Szerintem soha ne mondd el es remenykedj,hogy az al-tamado haverod sem fogja.Csalast kovettel el,emiatt erzed szarul magad ami azt jelenti rendben van az ertekrended es nagyon szereted a lanyt.Keine Panic,de tobbet ne csinalj ilyet.Trukkozes nelkul is elnyerheted a tiszteletuket.Szerintem pl ha istennokent szereted a lanyukat,ugyanugy oda vissza lesz erted mindenki😉
2019. szept. 29. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Te tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te!
2019. okt. 12. 23:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!