Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki 20èvsen 12vagy 13èvesel jár?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 22:52
1/10 anonim válasza:
Csak szex ne legyen, mert az szexuális visszaélés.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy 20 eves leall egy 12evessel akkor ott mar igencsak ellehet keseredve az illeto🙄
4/10 SIDLER22 válasza:
12-13 évesen sokszor még egy fiú se tudja mit akar, nemhogy egy lány. Én 16 éves koromban kezdtem el megkomolyodni (úgy igazán).
5/10 anonim válasza:
14 éves exem 22 éves pasassal van együtt. 19/f. (Idén voltunk együtt mi is, két héttel a szakítasunk után jött össze a másikkal)
6/10 Aabbgfggfgf válasza:
Mivel a kérdésre még senki sem válaszolt:
Nem, nincs senki, ezzel egyedül vagy.
8/10 anonim válasza:
Miez a sok kérdés mostanában a gyakorin hasonló témában?
Mi a f@.z van az emberekkel?
10/10 anonim válasza:
Én is összejönnék egy 14 évessel... Nekem ez a korosztály tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!