Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lent

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba (ö is az VOLT belém (lány barátomtol tudom)) sajnos féltem elmondani... elment balatonra egy hétre és szerelmes lett valakibe és azóta járnak... mit tegyek hogy újra szerelmes legyen belém? De ha esetleg szakítanak akkor azonnal lépjek?
2019. aug. 26. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy rettentő aluliskolázottak vagy rettentő hülyék vagytok
2019. aug. 26. 23:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért is?
2019. aug. 26. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szívás az egész. Hagyd, ismerkedj,éld az életed, használd ki a nyár utolsó napjait, ne ezen rágodj állandóan(én is voltan hasonló helyzetben)

Ha te jobban tetszettél volna neki veled kezdett volna kapcsolatot.

Aztán majd amikor szakítanak léphetsz, ha még aktuális lesz, de ne azonnal.

Vagy ha ilyen kis pokol mely bugyraiból kibújt ördög akarsz lenni akkor csábítsd el, először legyetek csak barátok utána meg hatha...

2019. aug. 27. 00:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet! Köszi. Majd túl teszem rajta magam... remélem 😭
2019. aug. 27. 00:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!