Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Másfék hete lettem 17 éves, amit a barátommal egy nagyon jó mozifilmmel ünnepeltünk meg. A sötétben fogdosott többször is, amire nem reagáltam. Szerintem ezt igennek vehette, mert azóta is próbálkozik. Tegnap pedig áthívott magához hogy ma menjek fel nyugodtan, nézzünk meg egy filmet.2019. aug. 16. 10:10
1/6 anonim válasza:
Mindenesetre készülj fel, hogy esetleg le akar feküdni veled.
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű. Hagytad, azt hiszi mehet a menet.
3/6 anonim válasza:
Szerintem pedig nem ezt így felfogni..
17 éves lettél oké, de ez nem jogosítja fel semmire sem. Ha hagyod is hogy fogdosson, de egyelőre nem kell hogy ez több legyen. Beszéljétek meg, hogy te még nem szeretnél többet (már ha nem szeretnél :D) és meg fogja érteni. Szerintem nem gáz ezt megbeszélni. Amikor együtt voltam a barátommal ő is simogatott néha vagy mondjuk megfogta a fenekem. De megbeszéltük hogy kinek hogy jó meg kb mikor szeretnénk ebből többet és teljesen normális volt.
Lassan 18 leszek és azóta már szakítottunk.... de amúgy nem lett belőle több soha, nagyon rendes volt és várt volna amíg én úgy érzem :)
4/6 A kérdező kommentje:
#3, köszönöm a válaszod, tényleg meg kellene beszélnem vele. Majd próbálom óvatosan felhozni a témát, mielőtt bármit is csinálni szeretne. Nem hinném hogy elhagyna amiatt, mert még nem állok készen. Szeret.
2019. aug. 16. 14:55
5/6 anonim válasza:
Ha óvatosan kell felhoznod a témát akkor nem szeret no offense
6/6 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés egy kellemes emlék, mert itt indult minden, de anno nem gondoltam volna, hogy végül egymásba szeretünk. Május óta már egy új életet hordok a szívem alatt, de az esküvőt a járvány miatt még nem tudtuk templomban megcsinálni, csak az önkormányzatnál voltunk
2021. júl. 28. 16:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!