Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Csináltam egy kamu facebookot egyik ismerősömet szívatni ami sikerült is :D És rám írt egy srác akivel elkezdtem beszélgetni eléggé elvagyunk szinte ugyanazokat szeressük, tök jól elvagyunk.. és hat ö szerelmet vallott nekem amit nem is vettem komolyan.. de utána a sok beszélgetés után én is megszerettem és hát úgymond összejöttünk.. de nem tudja hogy kamu facebook és hogy nem én vagyok a képen.. A kinézetemről és a koromrol hazudtam neki :/ De nagyon megszerettem öt.. hogyan tudnám neki elmondani az igazat? Szerintetek mit reagálna? Nem szeretném hogy szomorú legyen... nagyon nagyon megszerettem..:/

2019. aug. 7. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Találkoztál vele élőbe is?

Szerintem úgy ahogy van,írd neki,hogy kamu az életkorod a p.képeddel együtt,és kész. Vagy elhagy,vagy nem.

2019. aug. 7. 18:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Párszor láttam élőbe már akkor megtetszett🙄, de ö nem ismer engem.. viszont ebbe a kamu "énembe"szerelmes..
2019. aug. 7. 23:41
 3/3 anonim válasza:
100%
Jobb lett volna, ha már az elején tudatod vele, hogy az csak egy kamu profil. Hát elmondhatod neki, bár nem hinném, hogy jól fog reagálni, és csalódott lesz.
2019. aug. 9. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!