Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy évig jártam nagy volt a szerelem , majd utána szakított velem minden féle ok nélkül , hónapokig sirtam utána , most pedig úgy tünik hogy találtam egy srácot aki nagyon kedves velem és úgy érzem el kezdtem érezni iránta valamit. De a napokban az exem új esélyért könyörög , én meg nem tudom mit csináljak mert még hiányzik kicsit de közben a másik srác iránt már érzek valamit..

2019. aug. 4. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább hagynám az exem, mert ha egyszer csak úgy eldobott máskor se esne nehezere eldobni. :/
2019. aug. 4. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Azt tudod tenni, mint minden értelmes emberi lény, hogy nem keresed többet, elfelejted, míg az új szerencsés fiúval meg boldogítjátoo egymást! Minek futnál egy olyas valakiért, akivel már rég le kellett volna zárni. Szóval a régit elfelejted, az újjal meg megpróbálod, sok sikert!
2019. aug. 4. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy az új pasit kell választanod, mert többet érzel iránta
2019. aug. 4. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Úgyis elbaszol mindent , minek még ki is irní.
2019. aug. 4. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszerre 2 embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szereted volna, nem szeretsz bele a másodikba.
2019. aug. 4. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakított veled. Nyilván nem szeret annyira,ha csak úgy random szakított veled. Szóval a másik srácot válaszd.
2019. aug. 8. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!