Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti elmondtátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elmondtátok a szüleiteknek, amikor legelőször randiztatok egy sráccal?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok (nemsokára 18) és még nem volt párkapcsolatom.

Azonban kb 2 hete beszélek egy fiúval, akit a neten ismertem meg...nagyon aranyos, nem is lakik olyan messze!

Beszélgettünk róla, hogy jó lenne találkozni, meginni egy kávét vagy valami... de időpontot még nem beszéltünk meg, mert nekem most az év vége miatt sokat kell tanulnom...

Mindegy is, a lényeg, hogy találkozni szeretnénk.

Hogy beszéljem ezt meg anyával? Nagyon félt engem anyu, félek attól, hogy nem engedne el, vagy nem tartaná szimpatikusnak a fiút a kép alapján... esetleg megijedne, nehogy elraboljanak (tudjátok anyukám tipikusan az a fajta anya, aki mindenbe a legrosszabbat látja bele... mondjuk ebbe azt hogy valójában egy 60 éves pedofillal beszélgetek és a randin megerőszakolnavahy eladnák a vesém...)

Szóval van valami ötletetek? Vay esetleg saját sztori?

Köszönöm szépen, hogy elolvastad és azt is hogy segítesz!❤️

2018. jún. 5. 18:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En csak akkor mondtam el, amikor mar jobban megismertem ot.
2018. jún. 5. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond el. Mivel csak neten ismerkedtek és beszélgettek, sose tudhatod, hogy valóban kicsoda. Bárkinek kiadhatja magát, bárki dolgait felhasználhatja. Vagy csak szimplán hazudozhat bármiről is.stb.. Azt ajánlom, hogy tudjon róla anyukád. El is kísérhet. De mindenképpen nappal találkozzatok. Sok sikert.
2018. jún. 6. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Haha nekem is pontosan ez volt a helyzet mikor randizni akartam egy sraccal akit a neten ismertem meg:D Anyum is olyan hogy tul sokszor hallgat a hirekre es mar megy a paranoia hogy uristen mivan ha elrabolnak! Nalam ugy volt hogy fogtam magam es oszinten leultem vele beszelgetni. Elmondtam neki hogy osszeismerkedtem egy sraccal aki nagyon kedves aranyos...stb. Rogton kikerdezett mindenrol mit tudok rola, hol lakik hogy ismertem meg pontosan...stb kepeket mutattam neki hogy meginkabb megnyugodjon es elmondtam hogy randizni tervezek a sraccal. Hosszas beszelgetes utan belement,de kikototte hogy amint talalkoztam vele hivjam fel, es akkor is amikor indulok hazafele.

Sztem megoldhato szituacio nem vagy mar kislany neked is lehetnek onallo donteseid:) probald meg anyud meggyozni hogy bizzon meg benned mert tudod mit csinalsz.:)

Sok sikert:) 18L

2018. jún. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!